AGL tilburg

AGL Tilburg

AGL tilburg staan garant voor Italiaanse finesse. AGL bestaat reeds meer dan 50 jaar en staat bekend om zijn zachte en soepele pasvormen met geraffineerde leesten. Het familiebedrijf dat ondertussen gerund wordt door drie zussen maakt eigentijdse en speelse must-haves.

Gemaakt door vrouwen voor vrouwen, samengevoegd met het hart van Italiaans meesterschap en handvakmanschap, deze vrouwelijke derde generatie AGL zorgt voor een unieke stijl met de ongeëvenaarde kwaliteit voor elk verrassend moment in het leven van een vrouw. Sara, Vera en Mari zijn de innovatieve vrouwen achter het merk AGL. Hun vindingrijke, vastberaden en moedige persoonlijkheden worden gecombineerd met elk van hun eigen persoonlijke stijlen, wat tot uiting komt in de collecties. Elke zus heeft een unieke rol en samen vormen ze de creatieve geest van het merk. De identiteit van AGL is vernieuwd door hun meest vrouwelijke en verfijnde kenmerken te benadrukken. Ze hebben het verleden herwerkt en geïntroduceerd in een eigentijdse stijl voor de moderne tijd met dezelfde mate van gratie, kracht en vrouwelijke elementen die in de AGL-collecties worden weerspiegeld en gebalanceerd. AGL is de charme van de Giusti Sisters, de geweldige droom van Sara, Vera en Mari, vol van die benodigde energie, vrouwelijkheid en ongeëvenaarde kwaliteit die vrouwen opmerkelijke schoenen biedt en hen uitnodigt om zich bij de Giusti Sisters aan te sluiten in AGL’s nieuwe onderneming.

Mesco Schoenen

Mesco is een van de oudste schoenwinkels van Brabant. In 1903 werd het huidige pand gebouwd en kort na de voltooiing werd er door de heren Spapens en Maas een winkel gevestigd. M en S .co dat werd mesco. In het begin een winkel met woonhuis en achter werkplaatsen.

Collectie

Bij Mesco Schoenen vindt u altijd een groot assortiment met de mooiste schoenen van hoge kwaliteit
Bij Mesco Schoenen kan iedereen terecht voor modische schoenen, pasvormschoenen en een grootte collectie herenschoenen. Zelfs wanneer u voetproblemen ervaart, hebben wij voor u een oplossing.

ONLINE SCHOENEN BESTELLEN

Onze volledige collectie is online te bekijken in onze webshop

Wij zien u graag in onze winkel maar online bestellen is vanaf nu ook mogelijk. Kies voor een schoen en klik op bestel.